0Item(s)
0 Items View Cart

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Servicii

montaj parbrize

Montaj parbrize

Portofoliul și stocurile noastre de produse îți garantează livrarea parbrizului tău în cel mai scurt timp. Poți monta rapid parbrizul potrivit mașinii tale în unul din service-urile Austroglass, primind astfel garatia produsului și a montării de către un profesionist din echipa noastră pe o perioadă de 24 de luni. Lider de piață pentru calitatea serviciilor și a produselor oferite la un preț minim, cu siguranță Austroglass este alegerea de care ai nevoie pentru a scăpa rapid de problema parbrizului tău.

montaj parbrize

Reparații parbrize

Reparația este o artă și noi știm asta cel mai bine. Colegii noștrii te vor ajuta în primul rând cu o diagnoză corectă și apoi să scapi rapid de punctele sau ciobiturile apărute în parbriz! Trebuie doar să ne cauți, în funcție de orașul din care ești și noi vom rezolva problema!

Folie geamuri auto

Aplicarea foliei poate fi o pierdere de timp și bani în cazul în care nu este executată corect, din acest motiv noi știm să facem cu promptitudine o treabă bună. Dacă dorești să îți îmbunătățești vizual mașină te așteptăm la unul din punctele noastre de lucru, unde, personalul nostru specializat te va ajuta să-ți alegi toate specificațiile foliei și ți-o va aplica corect în cel mai scurt timp.

folie geamuri auto
folie geamuri auto

Vânzare business to business

Ai o flota auto sau detii masini pe firma pentru care ai nevoie de furnizor de parbrize, geamuri laterale si lunete in mod constant? Noi suntem solutia de care ai nevoie pentru a avea livrare si montaj rapid la un cost preferential.

Montaj domiciliu

Datorită factorilor precum drumuri în construcție și a pietrișului existent pe marginea șoselelor, unul din 10 șoferi este nevoit să își schimbe parbrizul. Dacă te regăsești în această situație, noi îți putem înlocui parbrizul defect cu unul nou, la un preț accesibil și de calitate premium, chiar la tine acasă! Suntem lideri pe piată și promitem execuție impecabilă la fiecare pas. Având experiență de peste 20 ani, putem garanta montaj profesionist operat de către personal bine instruit și calificat. Garantăm pentru produsele noastre care sunt vândute împreună cu o garanție timp de 24 luni.

folie geamuri auto
reparatie
folie